An Ideal Coffee Roaster for Me/私には理想的なコーヒー焙煎機

Japanese Coffee Japanese Food
I previously used a 26-cm diameter shallow, alumite pot to try to roast 200 g of coffee beans, but I failed, as I described here. After much thought, I decided to give the pot another try, but this time after making some holes at the bottom.
ここに書いた通り、以前、直径26 cmの浅いアルマイト鍋を使って、コーヒー豆を200 g焙煎しようとしましたが、失敗しました。いろいろ考えた結果、その鍋をもう一度試すことにしました。今回は底に穴を開けてからです。
    
 
300 g (not 200 g) of Brazilian coffee beans:
コーヒー豆(ブラジル)、300 g(200 gではなく): 
For the first 10 minutes, I placed this semicircular lid on the top.
最初の10分は、この半円形のふたを上に置きました。 
After 15.5 min. roasting:
15.5分間の焙煎後:  
The beans are now 250 g in weight.
豆は重さ250 gになりました。 
16.7% weight reduction. Sounds perfect!
重さは16.7%減りました。完璧です!
 
I know I need to refine my pot roaster slightly so that I can shake it more easily, but I’m pretty sure this is going to be an ideal coffee roaster for me.
この鍋焙煎機をもっと簡単に振れるよう少し改良する必要がありますが、私にとっては理想的なコーヒー焙煎機になるだろうと確信しています。

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