A Trip to Ojiya, Part III/小千谷への旅、パート3

Japanese Food
In the indoor pond, you can see lots of nishikigoi swimming.
屋内の池では、たくさんの錦鯉が泳いでいます。

The staff were hanging a very large nishikigoi.
スタッフがとても大きな錦鯉を吊ってました。

I left Nishikigoi no Sato, and returned to Sun Plaza.  Before entering, I found this monument.
錦鯉の里を出て、サンプラザに戻りました。入る前に、この碑を見つけました。

Ojiya Chijimi video on YouTube/YouTubeでの小千谷縮のビデオ

On the sales floor, I was amused to see kiriboshi daikon, wariboshi daikon, and dried enokitake sold together.
売り場では、切干し大根、割り干し大根、乾燥えのきたけが一緒に売られているのを見て、面白かったです。

Kanzuri (spicy condiment):
かんずり:

How red peppers are exposed to snow/赤唐辛子を雪にさらす様子 to make kanzuri

When I got to Ojiya Station, I felt a little thirsty, so I decided to buy canned drink from a vending machine.
小千谷駅に着きました。ちょっと喉が渇いたので、自動販売機の缶飲料を買うことにしました。

I bought this one:  UCC BLACK muto (no sugar).
これを買いました: UCC BLACK無糖。

I enjoyed my short trip very much.
短い旅でしたが、とても楽しかったです。

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