Another Attempt to Make Poached Eggs/再度ポーチドエッグ作りに挑戦

Japanese Food

This morning, I made another attempt to make poached eggs.
今朝、またポーチドエッグ作りに挑戦しました。

This time, I used just boiled water (100C) instead of water from the thermos bottle.
今回は、魔法瓶のお湯の代わりに沸騰水(100C)を使いました。

3 minutes later, the white was partially set.
3分後、白身は一部固まっていました。

I put the eggs one by one in a pot of 500 ml boiling water.
卵を一つづつ500 mlの沸騰水の入った鍋に入れました。

4 minutes later, I turned off the heat.
4分後、火を止めました。

A few minutes later, I transferred one egg to a bowl for miso soup.
数分後、お椀に卵を一つ移しました。

I added some freshly made miso soup.
出来立ての味噌汁を加えました。

When I had it, it was almost fully cooked.
食べた時は、ほぼ完全に固まっていました。

Other eggs:
他の卵:

I hate to see part of the whites lost…
白身が少しなくなってしまうのが嫌です…。

I also made fried eggs in my usual way.
いつもの方法で目玉焼きも作りました。

I used eight eggs in total this morning!
今朝は卵を全部で8個も使いました!

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