Cornbread/コーンブレッド

Japanese Food

My cornbread is more like hoe cake or Johnnycake than cornbread.
I wanted to buy some cornmeal, but the imported food shop didn’t carry it, so I bought some corn grits.
400 g (600 ml) corn grits (or cornmeal)
600 ml milk
2 eggs
1 tsp salt
1 tsp baking powder
Note that my recipe does not call for sugar or flour.
Mix them all in a mixing bowl.  The resulting mixture is very runny.
私のコーンブレッドは、コーンブレッドと言うより、ホーケーキ、ジョニーケーキのようなものです。
コーンミールを買いたかったのですが、輸入食品の店になかったので、コーングリッツを買いました。
コーングリッツ(コーンミール) 400 g (600 ml)
牛乳 600 ml
卵 2個
塩 小さじ1
ベーキングパウダー 小さじ1
注: 私のレシピには砂糖も小麦粉も入っていません。
全てボールに入れ、混ぜます。とても水っぽい状態です。
I used two 18-cm frying pans.  I first put a very small amount of oil in each pan, and then poured three ladleful of the mixture to each pan, and put on the lid.  The heat must be very low.
18センチのフライパンを2つ使いました。まず、油をごく少量、各フライパンに入れ、コーングリッツや牛乳を混ぜた物をお玉に三杯分入れて、蓋をしました。火はごく弱火にします。
Flip over in about 3 minutes.  To do so, I used a plate:  Slide onto the plate, and return to the frying pan, with the top side down.
約3分後、ひっくり返します。私はお皿を使いました。すべらせてお皿に乗せ、上部を下にして、フライパンに戻します。
Et voila!
こうなります。
Put on the lid, and heat for another 2-3 min. until done.
蓋をして、もう2、3分、火が通るまで加熱します。
About 1 cm thick.
厚さは1 cm程度です。 
I made four of them in total.
全部で4枚作りました。
If you are interested to know authentic Southern style cornbread, I recommend visiting this thread on eGullet.
本格的な南部風のコーンブレッドについて知りたければ、eGulletのこの
スレッドをお薦めします。

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