Donaldson Trout Collars/トラウトサーモンのカマ

Japanese Food
I’m not really quite sure whether this is true or not, but I have learned by googling that “trout salmon” is Japanized English and the proper name in English is Donaldson trout.
Anyway, my father likes Donaldson trout collars very much.
本当かどうかはっきり分かりませんが、ググると、「トラウトサーモン」とは和製英語で、正しくは英語ではDonaldson troutというそうです。
ともかく、父はトラウトサーモンのカマが大好きです。
I usually simply salt add 1% (not 2 to 3 %) salt to the bag containing the collars, leave them for hours, and grill them in the toaster oven for 10 minutes or so.
普段は、単に塩を1%(2%~3%ではなく)、カマの入った袋に入れ、数時間置いて、オーブントースターで10分程度焼きます。 
   

Much fattier than buri (adult yellowtail) and maguro (tuna) collars, and taste very good!
ブリやマグロのカマよりずっと脂が乗っていて、とても美味しいです!

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