Figs Simmered with Sugar/いちじくの砂糖煮

Japanese Food
Yesterday, I received about 30 figs from my father. I checked them all and separated matured ones from overly matured ones, and put them in separate Tupperware containers.
Top: Overly matured ones
Bottom: Matured ones
昨日は、父から無花果(いちじく、イチジク)を30個ほどもらいました。全てチェックして、熟したのと、熟し過ぎなのを分けて、別々のタッパー容器に入れました。
上: 熟し過ぎのイチジク
下: 熟したイチジク
I added about 15-20% sugar to each container, and microwaved the containers for a total of 9 and 12 minutes, respectively.
それぞれの容器に砂糖を15~20%程度入れ、それぞれ、合計9、12分、電子レンジで加熱しました。
 
Overly matured ones:
熟し過ぎたいちじく:
Matured ones:
熟したいちじく:

Comments on Facebook