Hash Browns Made by Using New Potatoes/新じゃがを使って作ったハッシュポテト

Japanese Food
I have already talked about our hash browns here, so I will be brief again.
我が家のハッシュポテトのことはすでにここで述べているので、また簡潔にします。
About 700 g potatoes, microwaved and mashed.
電子レンジで加熱し、潰したじゃがいも、約700 g。
Equal amount of potatoes, diced into 5-mm cubes.
同量のじゃがいも。5mm角に切る。  
Mixed the cubed potatoes with the mashed.
角切りにしたじゃがいもを潰したじゃがいもに混ぜる。 
Add salt and pepper and add an appropriate amount of potato starch to attain the right texture.
塩胡椒を入れ、片栗粉を適量加え、ちょうどいい硬さにする。 
Scoop some with a large spoon, and shape into a ball first and then flatten it.
大きなスプーンで少し取り、ボール状にしてから、平らにする。 
 
I made 48 pieces in total.
全部で48個作りました。
I decided to deep-fry one half of them.
そのうち、半分を揚げることにしました。 
The main dish was eel kabayaki, given to us by my wife’s sister!
メインディッシュは、妻の姉からもらったうなぎのかば焼き! 
 
My daughter said there were delicious!
娘は美味しいと言ってました。

Comments on Facebook