Italian, Soul Food of Niigata People?/イタリアン、新潟っ子のソウルフード?

Japanese Food

I’m not talking about Italian food in Niigata. I’m talking about yakisoba with Western tomato sauce poured over it that was originated in Nagaoka city, Niigata prefecture in 1959 by a coffee shop, Mikazuki, and is now quite popular in Nagaoka city, Niigata city, and other areas.
新潟のイタリア料理についてではなく、焼きそばに洋風のトマトソースをかけた料理のことです。新潟県長岡市で1959年に「みかづき」という喫茶店で発明され、今では長岡市、新潟市、その他の地域でとても人気のある料理です。

This is the store-bought version manufactured by Oguni Seimen (noodle manufacturer), under the supervision of Mikazuki.
これは、みかづきの監修のもと、小国製麺が作った市販品です。

Very good! I especially liked the very thick yakisoba noodles. I could have them even without the tomato sauce.
とても美味しいです!特にとても太い焼きそば麺が良かったです。トマトソースが無くても食べれます。

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