Japanese Curry/日本のカレー

Japanese Food
For lunch today, I made curry, using two (not four) onions, three potatoes, a half of a carrot, some pork, and
今日の昼ごはんには、玉ねぎ2個(4個ではなく)、ジャガイモ3個、ニンジン半分、豚肉、そして、

store-bought Japanese curry roux.
市販のカレールーを使って、カレーを作りました。

Java Curry, Karakuchi (Spicy), my favorite brand!
ジャワカレー辛口、私が好きなやつです。

One box calls for 1300 ml of water, but I used only 700 ml, which is very important for making the type of curry that my father likes.
一箱で水が1300 ml必要ですが、私は700 mlしか使いませんでした。父が好きなタイプのカレーを作るのにとても重要なことです。

10 minutes after boiling, all the ingredients were cooked. I started mashing the potatoes with a ladle, which is also important.
沸騰から10分後、材料はすべて火が通りました。お玉でジャガイモをつぶし始めました。これもまた重要なことです。

Turn off the heat, and add the curry roux. Turn on the heat again. Mix well. The curry will be done in a minute.
火を止めて、カレールーを入れます。再度火を点けます。よく混ぜます。すぐにカレーができます。

One hour later, I reheated the curry. Looks very, very tasty.
一時間後、カレーを温め直しました。とても、とても美味しそうです。

Fukujinzuke:
福神漬け:

As always, my father commented that the curry I made was very tasty.
いつも通り、父は私の作るカレーはとても美味しいとのことです。

My father, brother, and I like this type of curry (thickened with the potatoes), while my mother and sister like the type of curry that is as thin as soup.
父と兄と私はこのようなタイプのカレー(ジャガイモでとろみをつけた)が好きなのです、母と姉は、スープのように薄いカレーが好きです。

For dessert, we had very small kiwi fruits.
デザートにはとても小さなキーウィーを食べました。

These kiwi fruits had been put in a bag together with an apple for weeks, and my father had forgotten about them.
このキーウィーは、リンゴと一緒に袋に何週間も入れてあったもので、父はそのことを忘れていました。

While rinsing under running water, I separated the good ones from the bad. Sadly, I lost about one third of them. Here are the good ones, and
流水で洗いながら、いいのと悪いのを分けました。残念なことに1/3くらいは捨てました。いいやつと、

the bad ones.
悪いやつ。

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