Japanese-Style Spaghetti and Napolitan/和風スパゲティとナポリタン

Japanese Food

I made both Japanese-style spaghetti and Napolitan for supper tonight. For an explanation of Napolitan, click

here.
今日の夕飯には和風スパゲティとナポリタンを作りました。ナポリタンの説明は、

ここをクリックして下さい。
Napolian:
ナポリタン:

The Japanese-style spaghetti was topped with strips of nori (laver) katsuobushi (dried bonito shavings). I added the concentrate men tsuyu (noodle soup) just before having. That’s my preferred style.
和風スパゲティは刻んだ海苔と鰹節を乗せました。濃縮の麺つゆを食べる直前にかけました。私の好きな方法です。

3x concentrate men tsuyu:
3倍の濃縮麺つゆ:

In Japan, ketchup is considered a healthy food, and many Japanese like Napolitan!
日本ではケチャップは健康的な食べ物を思われていて、多くの日本人はナポリタンが好きです!

Comments on Facebook