Katsu Sando (Cutlet Sandwiches)/カツサンド

Japanese Food
The day before yesterday, I made tonkatsu for supper.
一昨日は夕飯に豚カツを作りました。
I used a pork thigh block of about 400 g.
400 gの豚ももブロックを使いました。

I also used thinly sliced pork.
豚の薄切りも使いました。

Simply rolled.  At first, I thought about rolling with shiso leaves and umeboshi paste, but I gave up the idea.
単に巻いただけです。最初はシソと梅干ペーストと一緒に巻こうと思ったのですが、止めました。
Thus, I made 21 normal katsu and 11 katsu rolls.
というわけで、普通のカツを21枚、巻いたカツを11個作りました。

Yesterday morning, I used two of the leftover katsu in my son’s bento.
昨日の朝は、残ったカツのうち2枚を息子の弁当に入れました。

Tare katsu bento!
たれカツ弁当です!
And, for lunch yesterday, I made a katsu sando (sandwich), using three katsu.
そして昨日の昼ご飯には、カツを3枚使って、カツサンドを作りました。

Leftover shredded cabbage, chuunou sauce, Japanese mustard, and lemon juice.
残りのキャベツの千切り、中濃ソース、芥子(からし)、レモン果汁。

It was delicious!
美味しかったです。

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