Kinpira Gobo/きんぴらごぼう

Japanese Food
How can you make kinpira gobo within 10 minutes? Using a precut version like this.
どうすれば10分以内できんぴらごぼうができるでしょうか?このような切ってあるタイプを使えばできます。

Cleaning and cutting this amount of gobo and carrot could take half an hour!
これだけの量のごぼうや人参(にんじん)をきれいにして、カットするには30分かかるかも。

Put some oil in a frying pan, add the contents of the bag.
Add a generous amount of white sesame seeds and some precut red pepper.
油をフライパンに敷き、袋の中身を入れます。
白ごまをたっぷり入れ、切ってある赤唐辛子を少し入れます。

Add some soy sauce and mirin for seasoning.
味付けには、しょう油とみりんを少し入れます。

I put the rest in a Tupperware container.
残りはタッパー容器に入れました。

The main dish was leftover soba. We have lots of lots of naga negi in the kitchen.
メインディッシュは、そばの残りです。台所には長ネギがたくさんあります。

I bought a pack of taranome (a type of sansai) tempura.
タラの芽の天ぷらを1パック買いました。

 The pack contained a packet of matcha jio (< shio = salt).
パックには、抹茶塩が入っていました。

It was very good!
とても美味しかったです!

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