Koshihikari Rice Produced in Minami Uonuma/南魚沼産コシヒカリ

Japanese Food

This is the rice I posted about previously. See the April 3, 2010 post below for a photo of the bag of rice.
私が以前に話したお米です。お米の袋の写真は、2010年4月3日の投稿をご参照下さい。

Koshihikari is the variety of rice best loved by the Japanese, and the Koshihikari rice produced in the Minami Uonuma region of Niigata prefecture is regarded as the very best in Japan.
コシヒカリは日本人に最も愛されている米の品種で、新潟県南魚沼地域で生産されたコシヒカリが日本一と見なされています。

I usually buy Koshiibuki rice because it is cheaper than Koshihikari but is almost as good.
私は通常、コシイブキを買っています。コシヒカリより安く、コシヒカリと同じくらい美味しいからです。

I am of the opinion that good rice is bad for your health because you can’t get enough of it and you won’t need much okazu to have good rice. If the rice is good, I can have three bowls of it with only some salt, soy sauce, tsukudani, pickle, or furikake!
私は、美味しいご飯は健康に良くないと思っています。食べ飽きないし、美味しいご飯を食べるには、おかずはあまり要らないからです。私は、ご飯が美味しければ、塩、醤油、佃煮、漬物、ふりかけを少しだけで3杯食べれます!

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