Making Ume Syrup and Ume Jam Again!/また梅シロップと梅ジャム作り!

Japanese Food
Today, I received another box of ume from my father. He told me the other day that they were the final ones of the season.
After I opened the box, I immediately noticed that most of them were blemished. I first thought of making ume jam immediately because it would take 3-4 days to make ume syrup. While cutting off blemished portions from individual ume, I soon realized that the blemishes were only superficial.
今日は、父から梅をもう一箱もらいました。先日、これで今年最後の梅だと言っていました。
箱を開けると、大半が傷んでいるのがすぐ分かりました。初めは、すぐに梅ジャムを作ろうかと思いました。梅シロップを作るには3~4日かかるからです。それぞれの梅から傷ついた部分を切り取っている際、傷は表面だけなことにすぐ気づきました。 
 
One example:
一つの例:
 
Another example:
別の例:
 
Very resistant, as compared with other fruits such as apricots and apples!
杏(アンズ)やリンゴなど他の果物と比べて、とても抵抗力が強い!
Look at all the mess!
こんなに散らかりました!  
Naturally, I used the recipe that I posted only today.
もちろん、今日載せたレシピを使いました。 
 
 
 
 
To be continued.
続く。

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