Meat Sauce Spaghetti, etc./ミートソーススパゲティーなど

Japanese Food

Today, I received a box of six different mushrooms from the Uonuma Kinoko and Sansai Promotion Association, as the prize for the Special Award I won.
今日は、魚沼きのこ・山菜振興協議会から、特別賞の賞品として6種類のきのこが入った箱を頂きました。

Top: Enokitake, buna shimeji, and shiitake
Buttom: Eryngii, nameko, and maitake
上: えのきたけ、ぶなしめじ、しいたけ
下: エリンギ、なめこ、まいたけ

So, tonight’s supper contained a lot of mushrooms!
というわけで、今夜の夕飯にはきのこをいっぱい入れました。

Stir-fried kinoko with butter and soy sauce:
きのこ炒め、バターとしょう油入り:

3 shiitake + 3 eryngii + 1 pack buna shimeji
しいたけ三つ+エリンギ三つ+ブナシメジ1パック

“Meat sauce” for spaghetti:
スパゲティーのミートソース:

370 g ground pork, remaining eryngii, onion, carrot, canned tomato, dried basil, ketchup, chuunou sauce, soy sauce, mirin, sake, salt
豚肉370 g、残りのエリンギ、玉ねぎ、にんじん、トマト缶、乾燥バジル、ケチャップ、中濃ソース、しょう油、みりん、お酒、塩

Miso soup with nameko and a salad of boiled enoki, wakame, fake crab meat sticks, white sesame seeds, and yuzu zest:
なめこの味噌汁と、茹でえのき、ワカメ、かにかま、白ゴマ、柚子の皮のサラダ:

The salad dressing was:
3:3:1 mixture of vinegar, soy sauce, and sesame oil plus yuzu juice
サラダのドレッシングは:
お酢としょう油とごま油を3:3:1で混ぜたものに、柚子果汁を足しました。

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