Mushroom Stew/きのこのシチュー

Japanese Food

For supper last night, I made three dishes using some of the oyster mushrooms: clear soup, gratin, and foil-yaki. I put the rest in several “I Wrap” bags, microwaved each bag for 2-3 min., let them cool, and put them in the fridge. I asked my son what he would like to have for supper the next day, and he said, “Stew”.
昨日の夕飯には、ヒラタケを使って料理を三種類作りました。澄まし汁、グラタン、ホイル焼きです。残りはアイラップ数袋に分けて入れ、電子レンジでそれぞれ、2~3分加熱し、冷ましてから冷蔵庫に入れました。息子に明日の夕飯には何が食べたいか聞くと、「シチュー」と答えました。

We had two packages of stew roux in the storage space: cream stew and kinoko stew.
収納スペースにはシチューのルーが2パックありました。クリームシチューときのこシチューです。

Naturally, I selected the latter.
もちろん、きのこのほうを選びました。

Three types of mushrooms (button, porcino, and shiitake) melted into…
3種のきのこ(マッシュルーム、ポルチーニ、しいたけ)が溶け込んだ…

Is that true??
本当に??

Anyway, my mushroom stew was delicious!!!
ともかく、私が作ったきのこシチューは美味しかったです!!!

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