My Nukadoko on June 24, 2012/私のぬか床、2012年6月24日

Japanese Food

I put my nukadoko in the freezer on December 28, 2011, as I described here, and yesterday, I took it out of the freezer.
ここで述べたように、私はぬか床を20111228日に冷凍庫に入れましたが、昨日、冷凍庫から出しました。
I thawed it to room temperature, and then I buried two cucumbers in it.
室温で解凍してから、きゅうりを二本、埋めました。
About 20 hours later, I thought that the cucumbers were fully pickled.
20時間後、きゅうりは完全に漬かっていると思いました。
They were.
漬かっていました。
I added another 100 g rice bran plus 7 g salt to my nukadoko, and mixed well.
米ぬかをまた100 gと塩7 gをぬか床に足して、よく混ぜました。
I want to pickle daikon leaves!!!
大根の葉っぱを漬けたいです!

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