My Orangettes/私のオランジェット

Japanese Food
My natsumikan peels simmered with sugar taste great, but I wanted to have something similar to orangettes again. So, I made them in a very simple way yesterday, and today, I made another batch.
私の夏みかんの砂糖煮はとても美味しいのですが、オランジェットに似たものをもう一度食べたくなったので、昨日、簡単な方法で作り、今日もまた作りました。
First I melted about 60 g chocolate for about 1 minute in the 700-W microwave.
まずは約60 gのチョコを700Wの電子レンジで約1分加熱しました。 

Then, I added a generous amount of previously made natsumikan peels.
次に、作っておいた夏みかんの皮をたっぷり載せました。

Then, I mixed them all with a pair of chopsticks.
次に、箸で全部混ぜました。

They may not look appetizing at all, but actually, they tasted so great that my children finished them off in no time at all (sad).
全然美味しくなさそうですが、実際はとっても美味しくて、子供たちがあっという間に平らげてしまいました(悲)。

Comments on Facebook