My Style of Miso Ramen/自分流の味噌ラーメン

Japanese Food

For supper tonight, I made ground pork and cabbage stir-fry and my style of miso ramen.
今日の夕飯には、豚の挽き肉とキャベツの炒め物と、自分流の味噌ラーメンを作りました。

Stir-fry:
200 g ground pork
1/4 cabbage

1 tsp instant dashi
1 tbsp soy sauce
1 tbsp sugar
2 tbsp miso

炒め物:
豚の挽き肉 200 g
キャベツ 1/4

出汁の素 小さじ1
しょう油 大さじ1
砂糖 大さじ1
味噌 大さじ2

I hate miso ramen with too many toppings in overly salty and fatty broth. My style of miso ramen is quite simple.
私は塩辛過ぎ、脂っこ過ぎのスープとトッピングの多すぎる味噌ラーメンが嫌いです。自分流の味噌ラーメンはとてもシンプルです。

The broth was:
1,600 ml water
2 tsp instant dashi
50 ml soy sauce
50 ml mirin
5 tbsp miso
200 g pork
Green part of naga negi

スープは、
水 1,600 ml
出汁の素 小さじ2
しょう油 50 ml
みりん 50 ml
味噌 大さじ5
豚肉 200 g
長ネギの青い部分

Almost all miso ramen broths contain garlic and ginger, and are very salty.
殆どの味噌ラーメンのスープにはニンニクと生姜(しょうが)が入っていて、また、とても塩辛いです。

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