New Life, New Kitchen for My Son/息子の新たな人生、新たなキッチン

Japanese Food
On March 26, my son moved into his apartment in Tokyo. My son and I took an early Shinkansen train on that day, and got almost everything ready in just two days.
3月26日、息子は東京にあるアパートに引っ越しました。その日は、息子と私は早い新幹線に乗り、二日間でほぼ全て準備しました。
Along a street near JR Otsuka Station, the cherry blossoms were almost in full bloom.
JR大塚駅近くの通りでは、桜がほぼ満開でした。

Kitchen in my son’s apartment:
息子のアパートのキッチン:

My wife and I had taught him basic cooking techniques earlier, and now he can wash rice, make simple miso soup with tofu and wakame seaweed, make fried eggs and even atsuyaki tamago (thick rolled omelette).
私と妻とで、息子に基本的な料理法を教えていたので、今では、米を研ぎ、豆腐とワカメの簡単な味噌汁を作り、目玉焼き、それに厚焼き卵も作れます。

Comments on Facebook