Nogu Ichi (Farm Tool Market) at Ichinomiya Shrine in 2013, Part II/2013年の一宮神社の農具市、パート2

Japanese Food
The man is cutting a salmon fillet into slices.
男の人が鮭を切り身にしています。

Sujiko (salted salmon roe not separated into individual eggs), not ikura, at the center; cod roe on the left; and a variety of tsukudani and others on the right:
中央に筋子(イクラではない)、左にはタラコ、右側には色々な佃煮など:

Shishamo with roe in them (ko mochi shishamo) at the center, and aji no hiraki on the left:
中央に子持ちししゃも、左にアジの開き:

Migaki nishin (beheadded, gutted, and dried herring):
身欠きにしん:

Wakame and mozuku:
ワカメともずく

Matsumaezuke (?) at the center:
中央に松前漬け(?):

Another stall:
別の店:
Young shoots of akebia:
あけび(木の芽)のつる: 

Salted warabi:
わらびの塩漬け:

Salted honey mushroom (standard japanese:  naratake, local name here: amandare):
標準語では、ならたけ(ここでの地方名は、あまんだれ)の塩漬け:

Another stall:
別の店:
Large bags of kiriboshi daikon for only 600 yen!
大きな袋に入った切干し大根がたった600円! 

I reached the shrine.
神社に着きました。

To be continued.
続く。

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