Old Beans?/オールドビーンズ?

Japanese Food
In Japan, the term “old beans” refers to green coffee beans aged for years. There are not a few coffee shops in Japan that serve coffee brewed with old beans, such as Cafe de l’Ambre in Ginza, Tokyo, run by Ichiro Sekiguchi. For those who don’t know about this famous coffee shop, here are some links:
 
日本では、「オールドビーンズ」とは、何年も熟成させたコーヒーの生豆(きまめ、なままめ)のことです。日本では、オールドビーンズで淹れたコーヒーを出す喫茶店も少なからずあります。関口一郎さんが経営する、東京都銀座のカフェ・ド・ランブルもその一つです。
 
Here are some Mocha coffee beans that I have left indoors at room temperature for nine years. Rather than throwing them away right away, I decided to give it a try.
私が9年間、室内で室温で置きっぱなしにしていたモカの豆です。すぐに捨ててしまう前に、試してみることにしました。
 
Roasted for 15 min.
15分焙煎しました。 
Probably due to my poor roasting skill, they were rather unevenly roasted (although I kept shaking my milk can roaster constantly).
焙煎技術がうまくないせいか、ちょっと焙煎にはムラがあります(ミルク缶焙煎機は常に振り続けたのですが)。
 
Anyway, I brewed some right away.
ともかく、すぐにちょっと焙煎してみました。
Not bad at at all. In fact, it was quite good!
悪くなかったです。というか、とても美味しかったです!
Glad that I didn’t throw them away.
捨てずに良かったです。

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