Oyster Mushroom Fries/ヒラタケのフライ

Japanese Food
I boiled about half the oyster mushrooms, put them in I-Wrap bags, and stored them in the fridge. I’m drying the other half in my room right now, except those big ones.
約半分のヒラタケは茹でて、アイラップに入れ、冷蔵庫にしまいました。残りの半分は今、自分の部屋で干しています。大きいのを除いて。
I was thinking of a good way to cook these big ones without cutting them, when I suddenly came up with a good idea: Deep-frying them.
この大きなやつを切らないで調理するいい方法を考えていたのですが、突然、いい考えが浮かびました。揚げることです。 
The upper right ones are salmon slices for children.
右上のは子供たちようの鮭の切り身です。
 
I made a mistake with the first batch.
最初のは失敗しました。
 I had some “punctures”. I should have deep-fried them with the caps upside down first.
少し「パンク」しました。まずはカサを下にして揚げるべきでした。
 
I learned from my mistake, succeefully deep-frying the second batch without punctures.
失敗から学び、2回目はパンクさせないで揚げれました。 
 
Third batch:
3回目: 
The biggest ones.
一番大きいやつです。
Initially, I was planning to deep-fry the salmon slices together with these biggest ones, but they were so big that they filled the pot.
最初は、鮭の切り身も一番大きいのと一緒に揚げようと思っていたのですが、大き過ぎて、鍋が一杯になってしまいました。
 
Salmon fries:
鮭のフライ:
The oyster mushroom fries were so good! I had two of them. If I weren’t on a diet, I could have had four!
ヒラタケのフライはとても美味しかったです!私は2つ食べました。ダイエットしてなければ、4つ食べたかったです!

Comments on Facebook