Roasting Soybeans in a Toaster Oven, Part II/大豆をオーブントースターで煎る、パートII

Japanese Food

I searched for proper ways to roast soybeans, and found some. Referring to those ways, I soaked some soybeans in hot water for 2 hours and left them to drain for 1 hour. And, as usual, I used the toaster oven to roast them.
大豆の正しい煎り方を探して、幾つか見つかりました。その方法を参考に、大豆を2時間、熱い湯に漬け、1時間、水を切りました。そして、いつも通り、オーブントースターを使って、煎りました。

10 minutes later in the 1000-W toaster oven.
1000Wのオーブントースターで10分後。

15 minutes later.
15分後。

Then I stopped roasting although most soybeans were still moist. Tender and tasty, and similar to store-bought stuff.
大半の大豆はまだ湿っぽかったですが、煎るのを止めました。柔らかく、美味しく、また売ってるのに近かったです。

Thanks, Kiki!
Kikiさん、どうも!

Comments on Facebook