Simmered and Grilled Yellowtail/ぶりの煮魚と焼き魚

Japanese Food
Yesterday, I was lucky enough to get two packs of two yellowtail heads each for only 100 yen each. I sprinkled each head with 1% salt, rubbed it well, put it in an I-Wrap bag, and stored it in the partial freezing component of the fridge.
昨日は、運よく、ぶりの頭が2つ入ったパックを2つ(それぞれ100円)買うことができました。それぞれ、1%の塩を振り、よくもんで、ライラップに入れ、冷蔵庫のパーシャル室に保存しました。 
  

Today, I decided to simmer two of them and grill the two others in the toaster oven.
I placed two heads in a frying pan, and added 200 ml water, 50 ml sake, 50 ml soy sauce, and 50 ml mirin (water + sake, soy sauce, and mirin ratio of 5:1:1). I placed two paper towels on top of them as a substitute for an “otoshi buta” (drop lid). I simmered them for 7 minutes, flipped them, and simmered them for another 5 minutes.
今日は、そのうちの2つは煮魚にして、残りの2つはオーブントースターで焼き魚にすることにしました。
2つフライパンに入れ、水200 ml、お酒50 ml、しょう油50 ml、みりん50 ml(水+お酒:しょう油:みりんの割合は5:1:1)入れ、落し蓋の代わりにキッチンペーパーを2枚、上に載せ、7分煮ました。裏返してさらに5分煮ました。

7 minutes later
7分後

Flipped
裏返して

12 minutes later
12分後

I placed the two others in the toaster oven. I grilled them for 10 minutes.
オーブントースターに入れ、10分焼きました。

 
10 minutes later.
10分後。

I placed a sheet of aluminum foil on top of them to prevent scorching, and grilled them for another 5 minutes.
焦げないよう、上にアルミホイルを置き、さらに5分焼きました。

15 minutes later.
15分後。

I later grilled them for another 10 minutes.
後で、さらに10分焼きました。
Very cheap yet very satisfying main dish!
とても安いのに、とても満足できるメインデッシュです!

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