Tarako (Cod Roe) Spaghetti/たらこスパゲティー

Japanese Food

Tarako spaghetti is huge in Japan, as you can see from the results of a Google image search for tarako spaghetti in Japanese.
Most of them are the same in that the tarako is separated into individual bits, with the sac skin removed, but my version has developed in a different way.
たらこスパゲティのGoogleイメージ検索でも分かるように、日本ではたらこスパゲティは人気があります
多くは、たらこの皮を取って、一粒づつに分けているという点で同じですが、私のたらこスパゲティは違ったふうに発展してきました。

I simply cut each tarako into smaller pieces, without removing the roe skin.
皮は取らず、たらこをそれぞれ小さく切ります。

I put them in a small container, add some sake, and heat in the microwave.
小さな容器に入れ、お酒を入れ、電子レンジで加熱します。

Each diner is requested to garnish their portion with toppings and season it according to their preferences.
I topped mine with nori and katsuobushi, and seasoned with noodle soup concentrate.
食べる人が好みに応じて、自分の分にトッピングしたり、味付けをしたりしてもらいます。
私は自分の分は海苔と鰹節の載せ、濃縮の麺つゆで味付けしました。

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