Turnip Greens Nukazuke/かぶの葉のぬか漬け

Japanese Food
I wanted to buy some daikon greens so I could pickle them in my nukadoko.  I found them sold at a supermarket that were suitable for making nameshi, but I also found turnips with greens sold cheap, so I bought them instead, hoping that turnip greens would be similar to daikon greens.
ぬか漬けにするため、大根の葉っぱを買いたいと思いました。スーパーで、菜飯用のが売っていたのですが、葉っぱのついたカブも安く売っていたので、カブの葉っぱも大根の葉っぱに似ているだろうと期待して、カブを買いました。

Just as I expected, turnip greens nukazuke was quite similar to daikon greens nukazuke.
This morning, I had some with natto (by adding some to the natto and mixing well).
期待通り、カブの葉っぱのぬか漬けは大根の葉っぱのぬか漬けとよく似ていました。
今朝は、納豆と一緒に食べました(納豆に入れて、良く混ぜて)。

DELICIOUS!!!
美味しかったです!

Comments on Facebook