Ume Jam and Milk, the Most Powerful Combination I Have Ever Found!/梅ジャムと牛乳、これまでで最強の組み合わせ!

Japanese Food
The title says it all. The combination of my home-made, low-sugar (20%) ume jam and milk has been the most powerful combination I have ever found.
タイトルの通りです。私の自家製の低糖(20%)の梅ジャムとミルクの組み合わせは、これまでで最強の組み合わせです。
 
Put some ume jam in a glass.
Add some milk.
Stir with a spoon.
The milk will be curdled instantly due to the citric acid in the ume jam.
梅ジャムをコップに入れます。
ミルクも入れます。
スプーンで混ぜます。
梅ジャムのクエン酸で牛乳はすぐに凝固します。
I’m confident that I can survive the sweltering summer in Japan by consuming this yogurt-like, very refreshing food!
このヨーグルトのような、とてもさっぱりした食べ物で、日本のうだるような夏を乗り越えられると確信しました!
 

Comments on Facebook