Vegetable Gardening, Spring 2011/菜園作り、2011年春

Japanese Food

We had a record snowfall last winter here in the Snow Country, and even after the snow melted, air temperature remained low. It’s still rather low, but I decided to till the soil today, so that I can plant seedlings as soon as it gets warm.
ここ雪国では今年の冬は記録的な雪が降り、雪が溶けた後も、気温は低いままでした。気温はまだちょっと低いのですが、今日、畑を耕すことにしました。暖かくなったら、すぐ苗を植えられるように。

My rented small farm, center, measuring about 4 m x 6 m, before tilling:
耕す前の、借りている小さな畑(中央、約4 x 6 m):

7 bags of fully fermented cow dung, chemical fertilizer, and organic lime:
完熟牛糞7袋、化学肥料、有機石灰:

I scattered them all over the farm:
畑に全部散らしました。

It took me about 2.5 hours to till the farm three times.
畑を三回耕すのに2時間半ほどかかりました。

I made four ridges, like I usually do.
いつも通り、畝を4つ作りました。

Finally, I covered the ridges with mulch.
最後に畝をマルチで覆いました。

To be continued.
続く。

Comments on Facebook