Vegetable Gardening, Spring 2013/野菜作り、2013年春

Japanese Food
First of all, my lunch today:
最初に、今日の昼食:
Leftover tempura batter, pan-fried that night, and kept in the fridge.
天ぷらの衣の残りをフライパンで当日焼いて、冷蔵庫に入れておきました。
 
It turned into a tasty okonomiyaki in an instant.
すぐにおいしいお好み焼きに変身しました。 

I bought six bags of bark compost, one bag of chemical fertilizer, and one bag of organic lime.
バーク堆肥を6袋、化学肥料を1袋、有機石灰を1袋買いました。

I decided to plant the asparagus, fukinoto, and myoga roots in these spots.
アスパラガス、フキノトウ、ミョウガの根をここに植えることにしました。

Not the right places to plant them, though.
最適な場所ではないですが。

I will plant some sweet potato seedlings here.
ここにはサツマイモの苗をいくつか植えます。

I planted the shiso and other seeds in planter boxes, so I can move them to where I want them later.
シソの種などはプランターに植えました。後で好きな所に動かせるように、です。

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